Sancțiuni în stare de alertă

Sancțiuni în stare de alertă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Potrivit informaţiilor disponibile ieri, în ultimele 24 de ore fuseseră aplicate 111 sancțiuni contravenționale în acțiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2. Polițiștii din Inspectoratul de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au făcut verificări ale respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun. În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1.190 de persoane, 113 societăți comerciale, 248 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă etc.), precum și 140 de mijloace de transport persoane. În consecință, au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citit 457 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Aprilie 2021 22:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro