Evaluaţi acest articol
(21 voturi)
1 comentariu
Un incident care ar fi putut avea urmări foarte grave a avut loc vineri, 16 aprilie 2021, pe o terasă din Micro 18. Un individ în vârstă de 34 de ani și-a făcut apariția în localul în care se aflau mai mulți clienți și a început să cerșească. În momentul în care barmanul și administratorul i-au cerut să plece și să nu mai deranjeze clienții, tânărul a scos din geacă un topor, amenințându-i cu moartea pe cei doi. Barmanul a apăsat butonul de panică, la fața locului sosind agenții de pază care l-au imobilizat pe cerșetorul violent. Acesta a fost predat unui echipaj de jandarmi, care l-au dus la Secția 3 de poliție. Individul s-a ales cu dosar penal pentru port de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. În plus, a fost și amendat cu 1.000 de lei pentru scandal și proferarea de injurii.
Citit 9902 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Aprilie 2021 02:08

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro