Penalizați din cauza parcărilor ilegale

Penalizați din cauza parcărilor ilegale

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
3 comentarii

Trei persoane au fost amendate din cauza parcărilor. Un bărbat a staționat voluntar cu autoturismul pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități, din dreptul unui imobil situat pe strada Nicolae Bălcescu, încălcând astfel prevederile legale. Într-o situație similară a fost și o femeie, în vârstă de 49 de ani, care a condus autoturismul și a staționat voluntar în stația taxi ”Țiglina I”, de pe strada Brăilei, ocupând două locuri destinate mijloacelor de transport în regim de taxi. Un alt bărbat, în vârstă de 27 de ani, a condus și a oprit voluntar autoturismul pe bulevardul Siderurgiștilor, în zona de acțiune a indicatorului rutier ”Oprirea interzisă”, încălcând astfel prevederile legale. În consecință, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale cuprinse între 290 și 700 de lei, plus puncte penalizare.

Citit 722 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 18:49

3 comentarii

 • postat de Consilier local Sâmbătă, 17 Aprilie 2021 23:44 5.13.209.*** Link la comentariu
  3
  7

  Extraordinar,ce realizare măreață..ce au putut să facă ,, extraordinarii"polițiști locali plătiți din fonduri publice...Eu aș tace dracului din gură..sunt mii( da..mii) de mașinii parcate ,,ilegal sau necorespunzător"..ar trebui să se umble la cauză nu la efecte..omul mai parchează și unde găsește loc ( într-adevăr sunt și foarte mulți nesimțiți,dar ăia nu sunt ,, văzuți" mai ales de Poliția Locală care parchează exact că niște boi/vaci)..se leagă exact de cine ,, trebuie" ( dacă era vreun bombardier cu BMW sau Audi în dotare sigur devenea invizibil)..

  Raportează
 • postat de Carmen Sâmbătă, 17 Aprilie 2021 17:18 5.13.196.*** Link la comentariu
  0
  8

  Sa mearga acum pe faleza superioara, semnele cu orirea interzisa sunt ignorate total.

  Raportează
 • postat de G-Man Sâmbătă, 17 Aprilie 2021 09:28 82.76.134.*** Link la comentariu
  3
  15

  3 dintr-o mie! Putin, foarte putin

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro