Fonduri europene şi pentru modernizarea Şcolii Nr. 18

Fonduri europene şi pentru modernizarea Şcolii Nr. 18
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Școala Gimnazială Nr. 18, situată în cartierul Micro 40, cu 573 de elevi şi 36 de cadre didactice, va beneficia de finanţare europeană pentru reabilitarea și modernizarea corpurilor A și B, reabilitarea terenurilor de sport, a împrejmuirii, a aleilor și a terenului din incintă. Conform Primăriei Galaţi, contractul de finanţare a fost semnat, proiectul urmând a se finaliza pe 28 februarie 2023.

Principalele categorii de lucrări care se vor realiza în cadrul proiectului sunt: reparații la fațade; izolarea termică a pereților exteriori; înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare; înlocuirea acoperișului tip terasă cu acoperiș tip șarpantă la corpul B și revizuire acoperiș la corpul A; izolarea termică a planșeului/pardoselii peste sol/subsol neîncălzit; reparații capitale instalație electrică; reabilitarea instalațiilor interioare (apă-canalizare); sistematizarea pe verticală (alei, trotuare, teren din incintă); refacerea finisajelor interioare (zugrăveli, gresie, faianță, parchet); reabilitarea terenurilor de sport și a împrejmuirii; amenajarea unui grup sanitar și a unei rampe pentru persoane cu dizabilități.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.617.656,79 lei, din care municipalitatea asigură 33.939,31 lei valoarea cheltuielilor neeligibile și 920.691,78 lei valoarea cofinanțării eligibile.

Citit 742 ori Ultima modificare Joi, 22 Aprilie 2021 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.