Vinerea Mare. Preotul Crângaşu: Confirmări cutremurătoare, o adevărată moarte care a atins zone cosmice. Ziua s-a făcut noapte, morții au înviat, catapeteasma s-a rupt în două

Vinerea Mare. Preotul Crângaşu: Confirmări cutremurătoare, o adevărată moarte care a atins zone cosmice. Ziua s-a făcut noapte, morții au înviat, catapeteasma s-a rupt în două
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Preotul Nicolae Crângaşu a vorbit despre Vinerea Mare în Săptămâna Patimilor, în exclusivitate pentru DC NEWS. "Sfânta și Marea Vineri, ziua în care Mântuitorul Iisus Hristos a fost răstignit pe lemnul Crucii și în care a murit pe lemnul Crucii, cu o moarte reală, cu o moarte totală în care a recapitulat ca o jertfă, din dragoste pentru noi, toate păcătoșenia lumii, ca să o curețe, că o spele și să o ispășească.

De aceea spunem că Mântuitorul Iisus Hristos a murit pe Cruce pentru noi toți, ca prin moartea Lui, noi toți să ne izbăvim de blestemul păcatului pe care-l atrăsesem asupra noastră.

Reamintesc faptul că în această zi se face pomenire de arestare și crucificare după episodul chinuitor al bătăilor și al batjocurei pe care Mântuitorul Iisus Hristos a trebuit să-l îndure din partea soldaților romani și a altor răuvoitori care încercau să-l pedepsească fiecare cum putea mai rău și mai umilitor. A suportat arestarea și crucificarea, pironirea pe lemnul Crucii. După ce acest episod s-a întâmplat și a suferit cu toate organele trupului său de om adevărat, după ce a suferit chinurile crunte ale calvarului, ale bătăilor, ale scuipării, lovirilor, umilirilor, de care cei care-l urau în momentul acela au fost capabili, a avut-o moartea Mântuitorului, în sensul că și-a dat duhul pe lemnul Crucii.

Atunci când s-a făcut o încercare a autorităților romane și religioase iudaice să nu lase trupurile atârnate pe lemnul Crucii pentru sâmbăta care urma, Mântuitorul, care fusese răstignit între doi tâlhari, când a fost împuns cu sulița în coastă, din coasta lui a ieșit, spun Sfintele Evanghelii, sânge și apă", a spus Preotul Nicolae Crângaşu, la DC NEWS.

Confirmare medicală și semne cutremurătoare ale morții Mântuitorului Iisus Hristos [detalii]

Citit 632 ori Ultima modificare Vineri, 30 Aprilie 2021 12:40

2 comentarii

 • postat de GOGU FIROSCOSUL
  Vineri, 30 Aprilie 2021 17:55
  5.13.148.***
  Pe cunoscutul nostru povestitor humulestean il chema CREANGA...Ori ca la fel cu el, dumneavoastra parinte,al carui nume se aseamana intr-un fel cu cel amintit sunteti un bun basnuitor,numai ca ascultatorii s-au mai schimbat in era computerelor,nu?
  3
  2
  Raportează
 • postat de UN CREDINCIOS SMERIT
  Vineri, 30 Aprilie 2021 14:32
  5.13.148.***
  Dimensiunile cosmice includ mii sii mii de ani lumina prin imensitatea Universului,noi pamantenii stam ca pe un fir de praf ratacitor in aceasta infinitate de lumi,unde nu mai este loc de interpretarile mistice medievale,care limitau lumea doar la existenta coltului nostru de univers atat de minuscul!!!Lumea a evoluat,nu mai crede chiar in toate bazaconiile,spuse chiar si cu autoritatea prelatului!!!Degeaba ne chinuim sa-l intelegem pe DUMNEZEU,numai acesta se poate autocunoaste ,in infinitatea potentelor sale tainice si de nepatruns pentru atat de firavii si neputinciosii muritori,pentru care este atat de actuala cugetarea latina precum ca ,,MANET OMNES UNA NOX,,!!!Orice am face tot nestiutori in noaptea vesniciei vom ajunge,fara nicio exceptie!!!Sanatate si PASTE FERICIT!!!
  3
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.