Gardul unei şcoli, vopsit în bătaie de joc, pe bani europeni

Gardul unei şcoli, vopsit în bătaie de joc, pe bani europeni
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

"În halul acesta se vopsește la Şcoala Nr. 33 din Micro 39. Fără pic de jenă, se aplică vopseaua peste vechea vopsea, care are, cu siguranță, ceva timp!", ne-a sesizat un cititor al ziarului "Viaţa liberă", care a ataşat şi nişte imagini edificatoare.

Pentru că Şcoala Nr. 33 beneficiază de lucrări de modernizare care vor fi decontate din fonduri europene, ne-am adresat Primăriei municipiului Galaţi. Am întrebat cine execută lucrările la gardul instituţiei de învăţământ, dacă ele sunt cuprinse în proiectul european aflat în derulare şi ce măsuri au fost luate în privinţa modului în care sunt executate.

Conform Biroului de presă al Primăriei, executantul lucrărilor de modernizare la Şcoala Nr. 33 este firma Dascon Global Construct. Municipalitatea ne-a transmis că modul în care este vopsit gardul i-a fost adus deja în atenţie, motiv pentru care i-a pus în vedere constructorului să remedieze lucrările efectuate în bătaie de joc.

Citit 4515 ori Ultima modificare Vineri, 14 Mai 2021 00:27

1 comentariu

 • postat de Marius
  Joi, 13 Mai 2021 14:12
  81.12.149.***
  Trebuie văzut cine este în spatele acestei firme de construcţii şi cine este Dirigintele de şantier care trebuia să verifice lucrarea!
  Majoritatea lucrărilor de c-ţii se fac de mântuială şi apoi ne mirăm de ce calitatea şi durata acestora este îndoielnică.
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.