Societăți comerciale sancționate

Societăți comerciale sancționate
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Două societăți comerciale au fost amendate din cauza deșeurilor depozitate incorect. În timpul acțiunii de patrulare, polițiștii locali din cadrul Serviciului de Protecție a Mediului au constatat că salariații unei societăți comerciale au aruncat, dintr-o autoutilitară, deșeuri rezultate în urma activității economice, la punctul de colectare special amenajat pentru persoane fizice de pe strada Nicolae Mantu.

De asemenea, la momentul efectuării controlului la punctul de lucru, persoana juridică nu a prezentat Registrul Unic de Control, în vederea consemnării controlului.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului de Protecție a Mediului au constatat că, reprezentanții unei alte societăți comerciale au abandonat deșeurile generate în urma activității desfășurate la punctul de lucru din strada Traian, pe terenul aferent unui imobil de pe strada Tunelului.

În consecință, operatorii economici au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 2.000, respective 1.800 de lei, în conformitate cu prevederile legale.

Citit 1014 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Iunie 2021 00:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.