Alerte provocate de alcool și violență. Un gălățean beat a reclamat o bătaie închipuită

Alerte provocate de alcool și violență. Un gălățean beat a reclamat o bătaie închipuită
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Scandalurile domestice generate de consumul exagerat de alcool, care determină violență în familii, au tot mai des nevoie de intervenția forțelor de ordine, pentru ca lucrurile să nu degenereze. Două situații în care băutura și-a spus cuvântul au fost bifate de jandarmii gălățeni, solicitați să aplaneze conflictele.

Unul dintre ele, închipuit, așa cum aveau să constate militarii chemați pe 112 de un gălățean de 65 de ani, care a reclamat la telefon că a fost agresat de fiu. Ajunși la ușa acestuia, militarii au constatat că omul abia de ținea pe picioare, susținând în continuare că a fost lovit de băiatul lui. Dorind să lămurească situația, jandarmii au constatat că fiul nu era acasă, ci la serviciu, motiv pentru care l-au amendat pe tată cu 100 de lei pentru alarmarea organelor de menținere a ordinii publice, fără motiv întemeiat.

Ceva mai grave sunt urmările unui scandal real, izbucnit într-o familie din Tecuci. Cea care a cerut ajutorul jandarmilor a fost o femeie de 62 de ani, care a sunat la 112, spunând că fiul ei era băut și făcea scandal, amenințând-o pe ea și lovindu-și concubina în vârstă de 29 de ani. La fața locului, jandarmii l-au găsit pe bărbatul agitat și necooperant, motiv pentru care l-au imobilizat și dus la poliție, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie. Cercetările sunt continuate de către polițiști, soarta anchetei depinzând de depunerea unei plângeri de către rudele agresorului.

Citit 1893 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Iunie 2021 14:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.