Gălăţenii sunt terorizaţi de ţânţari, Primăria anunţă o nouă dezinsecţie

Gălăţenii sunt terorizaţi de ţânţari, Primăria anunţă o nouă dezinsecţie
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

O plimbare pe înserat prin parcuri sau prin zonele cu multă verdeaţă ale oraşului se transformă într-o luptă pierdută cu ţânţarii flămânzi. Aceasta este realitatea pe care o îndură gălăţenii seară de seară. Vestea bună este că Primăria municipiului Galați anunţă o nouă etapă de dezinsecţie, în perioada 26-29 iulie 2021, prin intermediul Serviciului Public Ecosal.

„Se va interveni astfel cu termonebulizator în cartierul Cantemir, cartierul Filești, Faleza Inferioară, Faleza Superioară, Alee P-uri, Grădina Publică, iar cu atomizoarele se va interveni în parcurile din municipiul Galați. Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public”, transmite Primăria.

Autorităţile precizează că programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunii. 

Să sperăm că măcar de această dată efectele dezinsecţiei se vor simţi asupra ţânţarilor...

Citit 3940 ori Ultima modificare Luni, 26 Iulie 2021 13:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.