Semințele și muzica tare, distracții care strică liniștea

Semințele și muzica tare, distracții care strică liniștea
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Plăcerile unora pot deveni lesne necazul altora, când sunt manifestate dincolo de limita bunului simț, afectând ordinea și liniștea. Consumatul semințelor oriunde și oricum și lăsarea în urmă de ”covorașe” de coji, precum și ascultatul muzicii la mulți decibeli și mai ales la ore nepotrivite sunt două dintre ele, deloc rar întâlnite. Dovada o reprezintă numărul mare de amenzi aplicate inclusiv în ultimele zile, în urma unor situații constatate în diverse zone ale orașului.

Un bărbat de 32 de ani, prins în timp ce mânca semințe în stația de taxi din Piața Centrală și aruncând cojile pe jos, precum și trei adolescenți, care aveau aceeași îndeletnicire în stația de autobuz din Bariera Traian, au fost amendați, primul cu 800 de lei, iar ceilalți cu 2.400 de lei.

Mii de lei pentru distracții nepotrivite au ieșit și din buzunarele altor patru persoane, pentru care ascultatul muzicii nu s-a putut face decât la un volum extrem de ridicat. O mie de lei a fost amenda pe care a primit-o un bărbat de 32 de ani, care a dat o petrecere într-un imobil de pe strada Vânători, iar trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani au primit 1.500 de lei amendă pentru că tulburau liniștea publică cu muzică tare, pe strada George Enescu.

Citit 2355 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.