Accident pe unul dintre toboganele de la Plaja „Dunărea”
Foto: Anca Melinte

Accident pe unul dintre toboganele de la Plaja „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(35 voturi)

Abia deschis publicului sâmbăta trecută, parcul acvatic de la Plaja „Dunărea” a avut parte de primul accident în care a fost nevoie de intervenția ambulanței.

„Echipajul nostru a găsit un bărbat de 38 de ani care suferise un traumatism în zona toraco-lombară și o plagă contuză la picior. A fost pansat și i-au fost măsurate funcțiile vitale. După ce a fost îngrijit, a fost transportat la Spitalul Județean Galați, pentru investigații, consult și tratament de specialitate. Colegii de la SMURD au preluat un alt bărbat, care suferise și el un traumatism la una din glezne", a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Galați.

Se pare că accidentul s-a produs din cauza nerespectării regulilor de utilizare a unuia dintre tobogane. Unul dintre utilizatori a rămas blocat în interior, iar celălalt s-a ciocnit de el pentru că nu a așteptat eliberarea toboganului.

„Personalul medical al Plajei «Dunărea» a intervenit prompt înainte de sosirea ambulanței. Nu cunosc detaliile accidentului, pentru că nu eram la fața locului. Vă asigur că în aqua-parkurile din toată lumea se întâmplă frecvent astfel de accidente pentru că, din păcate, oamenii nu au răbdare să aștepte ca persoanele de dinainte să finalizeze tot traseul. De aceea aș face un apel către toți cetățenii care intră la noi în aqua-parc să asculte indicațiile colegilor mei care îi îndrumă în zona toboganelor”, ne-a declarat Dragoș Magearu, directorul SC Gospodărire Urbană SRL, firma care administrează Plaja „Dunărea”.

CITEȘTE ȘI: Un gălățean acuză că a fost agresat de agenții de pază de la Plaja "Dunărea"

Citit 26208 ori Ultima modificare Luni, 09 August 2021 00:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.