În „lupta” pentru locul de parcare, a lovit o femeie intenționat cu mașina

În „lupta” pentru locul de parcare, a lovit o femeie intenționat cu mașina
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a lovit cu mașina, în mod intenționat, o femeie, în vârstă de 28 de ani, care a refuzat să îi cedeze locul de parcare.

Marți, 17 august, femeia, din municipiul Tecuci, a sesizat Poliția cu privire la faptul că șoferul unui autoturism ar fi lovit-o cu autovehiculul, în timp ce se afla într-o parcare din localitate. Femeia a coborât din autoturismul său, care se afla în parcare, și, observând un alt loc de parcare liber, s-ar fi așezat în dreptul acestuia, cu intenția de a-l reține pentru autoturismul cu care circula tatăl său și care fusese, momentan, blocat în trafic, într-o coloană de autovehicule. În acest timp, bărbatul în cauză, aflat la volanul altui autoturism, ar fi intenționat să parcheze în acel loc și, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, ar fi lovit-o pe aceasta, cu autovehiculul, de două ori. Întrucât, la sediul poliției, femeia a acuzat o stare de rău, a fost solicitată ambulanța, care a transportat-o la spital.

Conducătorul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză, bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și se desfășoară activități pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta.

Citit 3249 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 August 2021 00:18

6 comentarii

 • postat de roman verde
  Joi, 19 August 2021 11:39
  165.225.206.***
  Este un caz tipic in Romania: cineva isi aroga dreptul de a rezerva un loc de pacare iar altul isi face singur dreptate. Lipsa de bun simt si tact din partea amandurora. Cu vorba buna se rezolva dar din pacate frustrare si meltenismul predomina.
  0
  12
  Raportează
 • postat de viata pe balta
  Joi, 19 August 2021 09:56
  82.76.144.***
  Ce mai dramatizează unii, a fost împinsă, nu lovită. Pe lângă faptul că provoacă, se mai și victimizează. Nu a reacționat corect șoferul, trebuia să sune la poliție. Trebuie o lege mai drastică pentru cei care provoacă. Ești cauza evenimentului, să fii responsabilă pentru toate reacțiile.
  2
  22
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Joi, 19 August 2021 09:28
  5.13.196.***
  Toate comentariile sunt spre extreme!
  Femeia poate rezerva locul de parcare daca vorbim de o asteptare de cateva minute. Dupa depasim bunul simt. Cat priveste lovirea este tentativa de omor! Daca persoana cade cu capul de o bordura si ramane acolo? Intra boul ala in puscarie ptr ca e retard!
  Dreptate ne facem singuri in ultima instanta, cand nu mai avem nimic de pierdut! Nu este cazu aici sub nici o forma!
  15
  6
  Raportează
 • postat de George
  Miercuri, 18 August 2021 21:34
  89.136.76.***
  CUM DOAR LOVIRE CAND A CALCAT-O CU MASINA? ASTA E TENTATIVA DE OMOR, DE CE IL PROTEJEAZA? CINE E SMECHERUL?
  37
  13
  Raportează
 • postat de eu
  Miercuri, 18 August 2021 20:00
  86.124.206.***
  I-auzi ia ! "S-ar fi așezat în dreptul locului cu intenția de a-l reține" 1. Parcarea este pentru mașini, nu pentru pedeștri 2. Reține înseamnă împroprietărire cu domeniul public, ceea ce constituie sport național. Evident că nu trebuia să dea cu mașina peste ea, era de ajuns pur și simplu să parcheze, că doar nu îi împingea mașina cu unghiile cu gel, însă ar fi culmea să nu-i frigă Poliția o amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, că nu dirijează gina de la Tecuci intersecția, avem legi pentru asta. Îmi stă pe degete să nu scriu, să vezi câte "rețineri" de locuri de parcare la noi aici la țară o să fie după ce se vor închiria locuri de parcare în Galați .... că, de, gigi vine de la muncă la 5 după amiaza iar nevastă sa îi va "reține" locul de parcare de când pleacă la 5 dimineața ???
  7
  53
  Raportează
 • postat de Pegas
  Miercuri, 18 August 2021 17:47
  5.13.211.***
  Ăla să fie sancționat pentru ce a făcut,iar aia pentru ce a provocat... Păi așa rezerv și eu toate locurile de parcare pentru OZN-uri
  7
  52
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.