În „lupta” pentru locul de parcare, a lovit o femeie intenționat cu mașina

În „lupta” pentru locul de parcare, a lovit o femeie intenționat cu mașina
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a lovit cu mașina, în mod intenționat, o femeie, în vârstă de 28 de ani, care a refuzat să îi cedeze locul de parcare.

Marți, 17 august, femeia, din municipiul Tecuci, a sesizat Poliția cu privire la faptul că șoferul unui autoturism ar fi lovit-o cu autovehiculul, în timp ce se afla într-o parcare din localitate. Femeia a coborât din autoturismul său, care se afla în parcare, și, observând un alt loc de parcare liber, s-ar fi așezat în dreptul acestuia, cu intenția de a-l reține pentru autoturismul cu care circula tatăl său și care fusese, momentan, blocat în trafic, într-o coloană de autovehicule. În acest timp, bărbatul în cauză, aflat la volanul altui autoturism, ar fi intenționat să parcheze în acel loc și, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, ar fi lovit-o pe aceasta, cu autovehiculul, de două ori. Întrucât, la sediul poliției, femeia a acuzat o stare de rău, a fost solicitată ambulanța, care a transportat-o la spital.

Conducătorul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză, bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și se desfășoară activități pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta.

Citit 3782 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 August 2021 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.