Călătorii de pe traseul 28, în căutarea stației de autobuz, care se mută zilnic
Foto: Marian Calestru

Călătorii de pe traseul 28, în căutarea stației de autobuz, care se mută zilnic
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

"Sunt mamă, stau opt ore pe zi la muncă și apoi stau în stație încă 45-50 de minute... Cum e posibil așa ceva? Bine ca au știut să scumpească abonamentele! Dar ce fac cu banii pe care îi iau acum în plus, de ce nu rezolvă problemele?", se întreabă o călătoare de pe traseul 28, ajunsă de mult la capătul răbdării. Și pentru că problemele de nerezolvat de pe acest traseu nu erau de ajuns, alături de ceilalți gălățeni care locuiesc la IREG, trebuie să umble în fiecare dimineață dintr-o parte în alta, în căutarea stației.

Noul obicei al administrației publice locale de a anunța de pe o zi pe alta noi restricții de trafic, modificări și devieri ale traseelor de transport public local le face zile grele locuitorilor de pe strada Siderurgiștilor. Aceștia sunt puși în situația ca, în fiecare dimineață, să caute noua stație, iar anunțurile puse pe geamul cabinelor de vânzare a tichetelor de călătorie nu le sunt de mare ajutor. Mai ales când mijloacele de transport se lasă așteptate îndelung.

"Bună ziua, vă scriu iarăși... Deși m-am săturat, eu încă sper într-o schimbare... Bine că primarul se laudă cu noile tramvaie, dar nu rezolvă probleme actuale. Azi, în acest moment, am 45 de minute de când aștept autobuzul 28. Nu e posibil așa ceva! Bine ca au știut să scumpească abonamentele, dar ce fac cu banii pe care îi iau acum în plus, de ce nu rezolvă problemele? Sunt mamă, stau opt ore pe zi la muncă, și apoi stau în stație încă 45-50 de minute... Cum e posibil așa ceva? Și mai e şi problema stațiilor de la IREG. Noi, cei care locuim la IREG, ne plimbăm dintr-o parte în alta, pentru că nu știm unde va fi stația dimineața", ne-a scris joi seară o gălățeancă dependentă de transportul public local.

Așteptăm și noi răspunsurile la întrebările îndreptățite ale gălățencei.

Citit 3999 ori Ultima modificare Luni, 30 August 2021 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.