Călătorii de pe traseul 28, în căutarea stației de autobuz, care se mută zilnic
Foto: Marian Calestru

Călătorii de pe traseul 28, în căutarea stației de autobuz, care se mută zilnic
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

"Sunt mamă, stau opt ore pe zi la muncă și apoi stau în stație încă 45-50 de minute... Cum e posibil așa ceva? Bine ca au știut să scumpească abonamentele! Dar ce fac cu banii pe care îi iau acum în plus, de ce nu rezolvă problemele?", se întreabă o călătoare de pe traseul 28, ajunsă de mult la capătul răbdării. Și pentru că problemele de nerezolvat de pe acest traseu nu erau de ajuns, alături de ceilalți gălățeni care locuiesc la IREG, trebuie să umble în fiecare dimineață dintr-o parte în alta, în căutarea stației.

Noul obicei al administrației publice locale de a anunța de pe o zi pe alta noi restricții de trafic, modificări și devieri ale traseelor de transport public local le face zile grele locuitorilor de pe strada Siderurgiștilor. Aceștia sunt puși în situația ca, în fiecare dimineață, să caute noua stație, iar anunțurile puse pe geamul cabinelor de vânzare a tichetelor de călătorie nu le sunt de mare ajutor. Mai ales când mijloacele de transport se lasă așteptate îndelung.
"Bună ziua, vă scriu iarăși... Deși m-am săturat, eu încă sper într-o schimbare... Bine că primarul se laudă cu noile tramvaie, dar nu rezolvă probleme actuale. Azi, în acest moment, am 45 de minute de când aștept autobuzul 28. Nu e posibil așa ceva! Bine ca au știut să scumpească abonamentele, dar ce fac cu banii pe care îi iau acum în plus, de ce nu rezolvă problemele? Sunt mamă, stau opt ore pe zi la muncă, și apoi stau în stație încă 45-50 de minute... Cum e posibil așa ceva? Și mai e şi problema stațiilor de la IREG. Noi, cei care locuim la IREG, ne plimbăm dintr-o parte în alta, pentru că nu știm unde va fi stația dimineața", ne-a scris joi seară o gălățeancă dependentă de transportul public local.
Așteptăm și noi răspunsurile la întrebările îndreptățite ale gălățencei.

Citit 3488 ori Ultima modificare Luni, 30 August 2021 16:26

4 comentarii

 • postat de George
  Duminică, 29 August 2021 21:02
  89.136.76.***
  Pe 22 care i-au pus gand rau mai de demult au reusit sa il desfiinteze si pe 27 Vedeti ca asa pic cu pic vor urma la desfiintare 9, 18 si 19 Daca voi galatenii nu veti sti sa protestati si va va durea in cur. Prima dta ati aparat traseele 9, 18,19 si 22. A 2-a oara canda desfiintat 22 si 27 v-a DURAT FIX IN CUR
  0
  2
  Raportează
 • postat de Galatean
  Duminică, 29 August 2021 14:36
  86.124.200.***
  Management dectuos la acest Transurb......Eu merg cu mijloacele de transport în comun odată sau de doua ori pe lună. Locuiesc in Mazepa 2 și ca să ajung la Kauflandul de la sensul giratoriu, în zilele de weekend sau sărbători legale, de la bănci până în Țiglina 1 nu ai de unde cumpără un bilet...așa că ce vă mirați că nu merge acest Transurb! Găsiți un manager competent și toată lumea va fi mulțumită.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Sâmbătă, 28 August 2021 13:59
  86.124.201.***
  Ca se lucreaza pe traseu e scuza intarzierilor si devierilor. Bun ,dar de ce merge 28 unul dupa altul la cativa metri ? Primul full (asteptat 20 - 30 minute) si din urma al doilea cu 2-3 calatori. Pentru asa ceva nu e explicatie.
  1
  13
  Raportează
 • postat de zizy
  Sâmbătă, 28 August 2021 08:25
  86.124.205.***
  In conditiile in care anunturile privind deviarile de traseu apar chiar in ziua schimbarilor, e un adevarat cosmar pentru locuitorii din zona str. Siderurgistilor. Nu e vorba doar de traseul 28 ci de toate. Cei mai afectati sunt cei care trebuie sa plece dimineata la servici pentru ca pur si simplu si nu stiu incotro sa se indrepte. E ceva ca la jocurile de noroc alba-neagra sau aruncatul zarurilor. Curata bataie de joc din partea autoritatilor.
  1
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.