Marşul sacrificiului şi al durerii

Marşul sacrificiului şi al durerii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Disperaţi, sărăciţi şi umiliţi, pensionarii gălăţeni pornesc astăzi în „Marşul sacrificiului şi al durerii”. Mişcarea de protest este organizată de Asociaţia Pensionarilor 2007, dar la acţiune vor participa şi membrii Alianţei Europensionarilor şi cei ai Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere.

Reprezentanţii vârstei a treia se vor aduna astăzi, la ora 9, în Ţiglina I, la parcul şahiştilor. De acolo vor străbate oraşul pe jos –străzile Brăilei şi Domnească - până în faţă la Prefectură, instituţie pe care o vor picheta până la ora 13.

Constantin Ciucă, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor 2007, mizează pe o participare de peste 500 de oameni. În numele tuturor pensionarilor, afiliaţi sau nu asociaţiei, Constantin Ciucă invită elevi, studenţi şi bugetari să le fie alături:

„Nimeni nu e mai presus de lege – articolului 16 din Constituţie. Fiţi voi primii şi vă urmăm şi noi, pensionarii!”

„În timp ce noi, pensionarii suntem sacrificaţi pe altarul crizei, voi, guvernanţii şi parlamentarii, listacii de ieri sau câştigători ai loteriei parlamentare, miliardari şi latifundiari, faceţi legi cu dedicaţie pentru spălat dosare, amnistie fiscală, vă votaţi privilegii măsurate cu găleata şi priviţi spre noi plini de ură şi dispreţ”, se arată în scrisoarea deschisă semnată de Constantin Ciucă.

Citit 741 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.