Zeci de șoferi, ajunși pietoni pentru viteză excesivă

Zeci de șoferi, ajunși pietoni pentru viteză excesivă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

22 dintre cei 33 de conducători auto rămași fără carnete în ultimele zile după ce s-au întâlnit cu filtrele rutiere au ajuns pietoni pentru că au depășit cu mult limitele de viteză. De asemenea, 58 dintre cei 158 de participanții la trafic sancționați în cadrul acțiunii concentrate a agenților de la Circulație, în perioada 23-26 septembrie, au primit amenzi tot pentru același motiv, ceea ce dovedește că încălcarea regimului de viteză rămâne unul dintre pericolele prezente în traficul gălățean, care contribuie la producerea de evenimente rutiere grave. Alături de vitezomanii care și-au pierdut carnetele și/sau banii după ce au dat radarele peste cap, au mai bifat negativ întâlnirea cu polițiștii 14 pietoni, zece bicicliști, șoferii care nu au respectat regulile privind prioritatea sau depășirea sau alte reguli privind circulația pe drumurile publice. 11 șoferi, alături de cei 22 lăsaţi pietoni pentru viteză, și-au pierdut carnetele pentru motive menționate mai sus. Trei nereguli au avut conotații penale, doi șoferi fiind puși sub acuzaţie pentru că au fost prinși beți la volan, iar unul că a cutezat să conducă, deși nu avea permis. 


Citit 1345 ori Ultima modificare Marți, 28 Septembrie 2021 00:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro