Animalele abandonate merită o viață mai bună

Animalele abandonate merită o viață mai bună
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Numărul animalelor abandonate pe străzile Galaţiului a crescut dramatic în ultima perioadă.

Tot mai mulți pisoi și căței sunt abandonați în fiecare zi, condamnând niște suflete nevinovate la o viață scurtă în cele mai multe cazuri, plină de pericole, chinuită, animalele fiind gonite de peste tot și adesea bătute de oameni fără suflet.

În toate cartierele din municipiul Galați există animale fără stăpân care încearcă să se descurce de la o zi la alta, de multe ori sfârșind sub roțile mașinilor.

Sterilizarea și adopția ar fi soluțiile pentru a micșora numărul patrupedelor de pe străzi, dar și pedepsele usturătoare pentru persoanele care își părăsesc animalele de companie, lăsându-le prin fel de fel de locuri, în voia sorții.

Nici adăposturile nu mai fac față numărului mare de animale abandonate, padocurile fiind pline, iar resursele micșorându-se cu fiecare animal în plus.

Citit 1193 ori Ultima modificare Vineri, 08 Octombrie 2021 09:41

1 comentariu

 • postat de sper ca-i bine.
  Vineri, 08 Octombrie 2021 08:23
  89.39.81.***
  stie cineva ce s-a intimplat cu pisica liceului pedagogic care a ramas pe acoperis, probabil dupa ce au plecat muncitorii, vineri si toata ziua de simbata a urlat si a miorlait ca nu stia pe unde sa coboare? sper ca-i bine.......
  1
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.