Cartierul Barboși, neimportant pentru autorități

Cartierul Barboși, neimportant pentru autorități
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În cartierul Barboși, situat la ieșirea din Galați, autoritățile nu se implică mai deloc, lâsându-i pe locuitorii acestuia să se descurce pe cont propriu. De foarte mulţi ani, oamenilor li se tot promit diverse lucruri, dar până astăzi au rămas doar cu promisiunile. De exemplu, deși în cartier sunt amplasați stâlpi pentru iluminatul stradal, se pare că aceştia sunt puși doar de formă, pentru că în fiecare seară este beznă. Aceasta este, însă, una dintre cele mai mici probleme, deoarece în Barboşi nu există canalizare și nici apă curentă, cetățenii fiind nevoiți să investească în bazine cu apă și fose septice. Asfaltul este și el doar o dorință a locuitorilor și o promisiune uitată a autorităţilor, străzile fiind de fapt drumuri pline de pământ și pietriș, care din urma fiecărei mașini formează nori de praf. Tufele imense de buruieni crescute peste tot demonstrează că nu a venit nimeni să le taie sau să toaleteze copacii de multă vreme, iar gunoaiele se întâlnesc și ele la tot pasul. Câinii maidanezi sunt și în Barboşi o problemă serioasă pentru locuitori, patrupedele umblând în haită şi devenind deseori agresive.

Citit 1782 ori Ultima modificare Vineri, 08 Octombrie 2021 00:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro