Să se facă lumină!

Să se facă lumină!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ne-a vizitat la redacţie doamna Ecaterina Bâzu, care locuieşte în Micro 40, la blocul T1, scara 4. De mai bine de o lună de zile, respectabila doamnă, în vârstă de 79 de ani, se luptă cu morile de vânt.

A încercat să rezolve problema, la urma urmei măruntă faţă de necazurile actuale ale pensionarilor, cu ajutorul administraţiei, dar n-a reuşit. Aşa că a venit la ziar să facă publică cererea sa, îndreptăţită, şi atât de simplu de rezolvat într-un oraş de oameni gospodari.

Atât în faţa scării de bloc cât şi în lateral nu funcţionează niciun fel de bec din cele destinate iluminatului stradal. Locatarii scării, dar şi cei care apelează la serviciile dispensarului de alături stau cu inima strânsă când se înserează. Mulţi sunt bătrâni şi le-a slăbit vederea, însă nici tinerii din bloc nu sunt foarte fericiţi să umble pe întuneric pe stradă.

Înlocuirea acestor becuri arse nu poate fi o problemă de stat, aşa că suntem siguri că cei în drept o pot face imediat. Noi am mai scris o dată la începutul lunii mai, dar situaţia a rămas aceeaşi.

Doamna Bâgu, la cei 79 de ani, cu toate problemele de sănătate pe care le are, nu cere să se facă lumină în domeniul tăierii pensiilor, ci doar în faţa blocului. Poate de data aceasta o aude cineva.

Citit 755 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.