Ghiozdanele au ajuns la norocoşi

Ghiozdanele au ajuns la norocoşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ultimii patru câştigători de la concursul „Începe şcoala cu Viaţa liberă” au venit ieri la redacţie să îşi ridice premiile. Din motive obiective, cei patru prichindei nu au reuşit să ajungă în ziua premierii, dar bucuria lor a fost la fel de mare şi ieri.

Pentru bucuria lor trebuie să le mulţumim celor de la BRD, care ne-au ajutat să organizăm acest concurs, cu premii constând în zece ghiozdane echipate, toate în valoare de 1500 de lei.

Ionuţ Gabriel Petre are opt ani, este elev la Şcoala nr. 33 şi nu era pregătit încă de începutul şcolii: „Părinţii mi-au cumpărat doar costumul. Rechizite încă nu au reuşit să îmi ia. Unchiul meu s-a ocupat de taloane şi îi mulţumesc pentru asta”, ne-a spus micuţul şcolar.

Unchiul lui Ionuţ, domnul Ionel Mocanu, ne-a mărturisit că pentru Ionuţ este al treilea premiu câştigat la „Viaţa liberă”.

Tot un unchi a trimis taloanele şi pentru Daniel Bobeică, elev în clasa a VI-a la Şcoala nr. 43. „Noi îi spunem Dănuţ. Aşa am trecut şi pe taloane. Nu ne aşteptam să câştige. Încă nu i-am cumpărat rechizite, aşa că premiul este mai mult decât binevenit”, ne-a spus unchiul lui Daniel.

Pentru Geanina Biatrice Radu, de 10 ani, taloanele au fost trimise de tatăl ei. Micuţa şcolăriţă, elevă în clasa a IV-a la Şcoala nr. 16, a venit la redacţie şi cu fratele ei mai mare: „Tata a trimis taloanele. Aveam deja o parte dintre rechizite, dar acum o să am mai multe.

O să le împart cu fratele meu, pentru că şi el este elev. O să îi dau şi lui din premiul meu, dar după ce mă hotărăsc eu ce îmi aleg dintre rechizitele câştigate”.

Rechizite cumpărate avea şi Ştefan Iordan, de 7 ani. „Nu aveam ghiozdan şi penar. Mama a trimis taloanele, dar nu mi-a spus nimic. Habar nu am avut că a jucat la acest concurs, dar mă bucur că am câştigat”, ne-a spus Ştefan, care, la rândul lui, ne-a promis că îi va da câte ceva şi fratelui lui mai mic. Ştefan este în clasa a II-a la Şcoala Generală din Vânători, acolo unde, începând cu 12 septembrie, va merge cu noul lui ghiozdan.

Îi felicităm pe toţi cei zece câştigători şi le mulţumim celor care ne-au ajutat să aducem zâmbetul pe chipul celor mici.

Citit 880 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.