La judecată pentru abandon de familie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oprea Tudorel, în vârstă de 47 de ani, din Tuluceşti-judeţul Galaţi, a fost trimis zilele acestea în judecată prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

El este acuzat de… abandon de familie. A fost căsătorit până în 1995, stare civilă în care s-au născut şi doi copii, două fetiţe. Normal, prin hotărâre judecătorească, a fost obligat la plata unei pensii lunare de întreţinere a celor două fetiţe, până la majorat.

Problema e că, din 2008, nu s-a achitat de aceste obligaţii devenite lege prin hotărâre judecătorească. În plus, s-a constatat că a comis gestul inuman cu rea-credinţă întrucât, aşa cum reiese din datele cuprinse în rechizitoriul Parchetului, este apt de muncă şi salariat la SC Transtehnic Brăila, unde obţine 1.200 de lei pe lună.

Acum, va da seamă în faţa instanţei de judecată pentru vina de a nu fi contribuit la întreţinerea fiicelor încredinţate mamei spre creştere şi îngrijire.

Mai trebuie spus că O.T. a mai fost sancţionat în 2007 cu amendă administrativă pentru furt calificat, ceea ce va atârna cumva în balanţa justiţiei în cazul de faţă.

Citit 663 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.