Aurul - ochiul necuratului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi, în jurul prânzului, Angelica C., de 47 ani, din Galaţi a depus o plângere la Poliţie, pentru că, în timp ce se plimba prin cartierul Mazepa, un tânăr i-a smuls de la gât lănţişorul din aur.

În baza semnalmentelor furnizate de partea vătămată, poliţiştii Secţiilor 1 şi 2 au trecut la scotocirea zonei de competenţă şi l-au identificat, în Complexul Comercial Francezi, pe Valerică - Romeo Bălan de 17 ani, elev , fără antecedente penale.

În urma percheziţiei corporale efectuate, asupra lui a fost găsit lănţişorul sustras.

Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi au stabilit că în perioada 29 aprilie – 24 iunie 2010, acesta a comis alte 9 fapte similare, pe raza municipiului Galaţi.

Poliţiştii au stabilit că tânărul a sustras lănţişoarele de la gâtul a opt femei şi un telefon mobil al unui copil în vârstă de 9 ani.

Prejudiciul total, în valoare de circa 6.500 lei, a fost recuperat în proporţie de 25 la sută.

B. Valerică a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat judecătorilor gălăţeni cu propune de arestare preventivă. În urma analizării dosarului, judecătorii au decis emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele tânărului pentru o perioadă de 29 de zile.

Citit 744 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.