Veşti bune pentru pescari - se pot prelungi PG-urile

Veşti bune pentru pescari - se pot prelungi PG-urile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La redacţie, dar şi la sediul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Galaţi, lumea se agită bine de câteva zile. Motivul? Dacă mai sunt valabile avizările făcute de Poliţia de Frontieră cu privire la accesul pescarilor sportivi în zonele din imediata apropiere  a Prutului şi a Dunării, la frontiera cu Republica Moldova şi cu Ucraina.

Ei bine, agitaţia poate lua  sfârşit, pentru că vizele obţinute în 2011 pentru o perioadă de 12 luni de zile vor fi prelungite şi în 2012. În acest sens, conducerea A.J.V.P.S. Galaţi şi cea a Serviciului Teritorial Galaţi al Poliţiei de Frontieră au căzut la un acord, urmând ca vizele de acces - cunoscute sub denumirea de acum populară de „PG” (permis de graniţă) - în zonele de frontieră să fie prelungite, evident, la cererea celor interesaţi.  Persoanele respective pot solicita obţinerea vizei, ca şi anul trecut, direct la sediul Poliţiei de Frontieră Galaţi, dar şi prin intermediul personalului de la  A.J.V.P.S. Galaţi.

E bine de făcut precizarea că vizele/avizările de acces în zonele de frontieră se vor prelungi până la data când Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultură (ANPA) va catadicsi să emită noile permise pentru anul în curs. Dar acest amănunt, după cum aţi sesizat, chiar nu-i împiedică acum cu nimic pe pescarii sportivi, aşa că… fir întins fraţilor!

Citit 1971 ori Ultima modificare Vineri, 06 Ianuarie 2012 18:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.