Schimbul de mâine al administraţiei publice

Schimbul de mâine al administraţiei publice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei mai proaspeţi absolvenţi de Administraţie Publică ai Universităţii „Dunărea de Jos” au stat, ieri, faţă în faţă cu oficialităţi din administraţia publică locală. S-a întâmplat în sala Auditorium a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, la cursul festiv de absolvire a promoţiei 2010.

De o parte au fost cei 250 de foşti studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, de cealaltă parte, conf. univ. dr. Nina Chebac, de la Catedra de Administraţie Publică, de altfel, gazda manifestării, prefectul Cosmin Păun, vicepreşedinta CJ, prof. Tania Bogdan, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, prof. univ. dr. Violeta Puşcaşu, şeful Catedrei de Administraţie Publică, prof. univ. dr. Victor Romeo Ionescu, şeful Catedrei de Drept, conf. univ. dr. Ioan Apostol, şi directoarea instituţiei gazdă şi consilier judeţean, Camelia Burluc.

Romeo Ionescu, şeful catedrei Administraţie Publică, i-a felicitat pe cei 250 de studenţi care au absolvit învăţământul la zi sau la ID şi le-a dat o veste bună: masteratul în Administraţie Publică de la Universitatea „Dunărea de Jos” tocmai a primit acreditare.

La rândul său, conf. univ. dr. Nina Chebac le-a dorit tinerilor împlinire profesională şi personală: „Pe studenţi îi aşteaptă două lucruri, acum la absolvire: să se perfecţioneze prin masterat şi doctorat şi să spună "da" la starea civilă cât mai repede, pentru că satisfacţia profesională trebuie să meargă mână în mână cu satisfacţia de familie”.

Vizibil emoţionaţi de momentul de care îşi vor aminti toată viaţa, tinerii şi-au luat adio de la studenţie, au tras aer în piept şi s-au declarat pregătiţi să-şi măsoare forţele atât pe piaţa muncii, cât şi în viaţa personală.

Explicaţie foto: Absolvenţii au asortat la roba neagră o eşarfă mov cu însemnele specializării Administraţie Publică

Citit 1464 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.