Un cititor fericit pleacă la mare

Un cititor fericit pleacă la mare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Domnul Niţă Dorel, câştigătorul primei ediţii a concursului „Viaţa liberă te trimite la mare”, a intrat ieri în posesia premiului. Domnul Niţă a venit la redacţie plin de emoţii şi ne-a mărturisit că nu poate crede că este chiar el câştigătorul.

„Am stat de vorbă cu doamna de la chioşcul Vieţii libere de la Baia Comunală şi i-am spus că este ultima oară când joc la concursurile ziarului. Doamna de acolo a încercat să mă convingă să nu renunţ pentru că niciodată nu se ştie de unde sare norocul. Iată că a  avut dreptate şi am câştigat”, ne-a spus domnul Dorel.

Câştigătorul nostru locuieşte în Galaţi din 1967. De atunci şi până acum nu a renunţat niciodată să citească ziarul. „Pe vremea aceea nu exista Viaţa liberă. Era strămoşul ziarului de astăzi, dar îl citeam din scoarţă în scoarţă. De 20 de ani sunt la pensie şi sunt abonat fidel al ziarului. Nu aş putea renunţa să citesc în fiecare zi ştirile publicate de Viaţa liberă. E modul meu de a mă informa despre tot ce se întâmplă în oraş” ne-a explicat domnul Niţă.

Premiul, un sejur de şase nopţi la Hotel Delfin din Mamaia, a fost o mare bucurie pentru cititorul nostru, care nu a mai fost pe litoral din 1988. Pe lângă camera dublă pe care o are deja rezervată pe numele lui, domnul Dorel  mai dispune şi de bonuri valorice în valoare de 70 de lei pe zi.

„Voi pleca la mare împreună cu cuscra mea. Eu sunt singur de opt ani, şi ea este tot singură. Împreună cu noi va merge şi strănepotul nostru. Vrem să îi facem o bucurie în vacanţă, aşa că îl vom duce la plimbare pe litoral”, ne-a mărturisit domnul Niţă, care îi sfătuieşte pe toţi cititorii să nu rateze nici un concurs din paginile ziarului pentru că „nu se ştie de unde sare norocul”.

Îl felicităm pe cititorul nostru, îi urăm vreme frumoasă la mare, iar dumneavoastră, cititorii noştri fideli, vă urăm mult succes la toate concursurile noastre.

Citit 523 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.