Superman și mascații de la Poliție s-au duelat în parc

Superman și mascații de la Poliție s-au duelat în parc
Foto: IPJ Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Batman, Superman, Captain America si îndrăgitul Spiderman, alături de alte persoane fantastice și-au dat întâlnire de gradul ”zero” cu polițiștii de la trupele speciale ale Poliției Galați. Totul pentru a câștiga supremația în inimile celor mici, a căror zi a fost sărbătorită la Tecuci în parcul din centrul minicipiului. Peste 300 de copii, însoțiți de părinți, bunici sau cadre didactice au trecut pe la atelierele Poliției, cu ocazia festivităților de 1 Iunie, și și-au împărțit atenția între personajele preferate și eroii reali, polițiștii.

În laboratorul mobil de educație rutieră, sărbătoriții zilei au primit recomandări din partea polițiștilor rutieri, au simulat conduita preventivă, în calitate de pieton, și au aflat semnificația indicatoarelor rutiere. iar polițiștii  de prevenire le-au oferit baloane si materiale conținând  recomandări  pentru prevenirea victimizării.

Standul luptătorilor de intervenție - ”mascații” - a avut cel mai mare succes: copiii au putut face cunoștință cu tehnica si armamentul folosite de aceștia în misiuni, au făcut poze și au încercat, sub îndrumarea polițiștilor, echipamentele pe care mulți dintre ei au avut ocazia să le vadă pentru prima oară atât de aproape.

Citit 1593 ori Ultima modificare Joi, 02 Iunie 2022 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.