„Scufiţa roşie” a strâns bani pentru sinistraţi

„Scufiţa roşie” a strâns bani pentru sinistraţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bucurie mare pe capul piticilor care au fost invitaţi la teatru de păpuşi, deşi actorii au intrat de mult în vacanţă. Cu inimi generoase, aşa cum ne-am obişnuit să-i ştim, aceştia au renunţat pentru o zi la concediu şi au venit să le dăruiască micilor spectatori gălăţeni un spectacol de zile mari, iar copiilor familiilor sinistraţilor un strop de bucurie. 

„Scufiţa roşie” ne-a făcut să uităm pentru câteva minute bune de necazul care ne-a adus în sala de teatru. Am râs şi noi alături de copiii noştri, la un spectacol clasic, dar frumos, realizat cu migală şi umor de regizorul Daniel Stanciu. 

Despre cât s-a strâns şi ce s-a făcut cu banii proveniţi din vânzarea biletelor, dar şi din micile donaţii făcute de pitici la ieşirea din sală ne povesteşte directorul Teatrului „Gulliver” Stelian Stancu:

„Angajaţii au răspuns cu entuziasm propunerii de a juca un spectacol umanitar. Spun angajaţii şi nu doar actorii, pentru că în susţinerea spectacolului sunt antrenate mai multe compartimente: artistic, tehnic de scena şi administrativ. Toţi si-au întrerupt activităţile de vacanţă pentru acest gest de solidaritate şi compasiune adresat victimelor potopului”.

„Am avut doar regretul că teatrul nu dispune de o sală mai încăpătoare, pentru ca suma încasată să fie mai mare. Cei 620 lei au fost viraţi la Crucea Roşie Română, pentru a fi folosiţi exclusiv în folosul copiilor familiilor afectate de inundaţii”.

Nu putem decât să le mulţumim că au adus bucurie atât copiilor gălăţeni cât şi celor din nordul Moldovei, care trec printr-o perioadă grea.

Citit 1021 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.