Groapa lui Columb

Groapa lui Columb
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu asfaltul surpat de lucrări, fix la poarta casei, gălăţeanul Frederic Şiber nu ştie dacă pe strada Columb mai vine vreo echipă care să repare ce a „lucrat” Apă-Canal:

„Au făcut lucrări aici acum două săptămâni şi i-am rugat să astupe ca lumea. Dar dacă Apă-Canal a văzut că nu poate să sape pe sub stradă, cum vroiau - că s-au ˝întâlnit˝ cu un perete de cărămidă de la o hrubă -, au săpat pe lângă grădina mea”.

„Şi imediat s-a surpat şi am ditamai gaura lângă casă. Eu sunt paralizat, iar soţia mea este şi ea bolnavă. Cine repară unde a stricat Apă-Canal? Eu le-am făcut o sesizare, şi lor, şi domnului Ciumacenco, la Primărie, dar nu am primit niciun răspuns”.

„Am auzit doar din vecini că trebuie să mai vină o echipă, de la Vega, să continue lucrarea, dar nu a mai venit nimeni de atunci”.

Canal neastupat

Domnul Şiber nu se poate mişca, iar casa în care trăieşte este singurul său adăpost. Chiar dacă pentru restul gălăţenilor şantierele au devenit o obişnuinţă, totuşi niciunul dintre noi nu avem tranşee până la intrarea în casă.

Iar pe mult încercata Columb (colţ cu Ion Luca Caragiale), problemele sunt abia la început: desfundată, fără capac, o canalizare invită la accidente rutiere.

Într-adevăr, întrebăm şi noi: mai ajunge cineva pe Columb?

Citit 933 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.