Cu iarba la piept şi ţânţarii la picior

Cu iarba la piept şi ţânţarii la picior
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Anul trecut, cei de la SADP veneau să ne taie iarba, dar acum iarba a crescut până la piept! Problema nu este de estetică, ci de ţânţari, că ne mănâncă de vii, mai ales că a tot plouat în ultimul timp”, ne-a sesizat, telefonic, un locuitor al cartierului Dimitrie Cantemir.

Într-adevăr, la faţa locului, fotoreporterul a confirmat: iarba nu doar creşte în cartierul Dimitrie Cantemir, ci are un univers al ei. Un univers în care câinii nu se mai văd, la fel şi copiii mititei. Un univers generos în găzduirea ţânţarilor, dar şi a altor insecte…

„În momentul de faţă, echipele Ecosal care cosesc iarba se află în cartierul Micro 20. Conform programării, cartierul Dimitrie Cantemir urmează abia după ce echipele mai trec prin cartierele Micro 17, 18 şi 21. Cum însă nu este vorba despre un cartier la fel de mare ca cele din oraş, vom dispune să vină în Dimitrie Cantemir o echipă, probabil până la sfârşitul acestei săptămâni”, a declarat directorul Direcţiei Tehnice, Laurenţiu Jalbă.

Acesta a adăugat că „facem eforturi să începem şi acţiunea de dezinsecţie, chiar şi luni seară am fost pe punctul de a începe, însă s-a pornit furtuna…

Condiţiile meteo ne fac să nu putem da cu substanţe împotriva ţânţarilor. Dacă plouă, acţiunea nu are nici un efect. Până acum, am avut trei încercări eşuate”.

Citit 859 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.