Ce cred gălățenii despre demolarea garajelor din Cartierul Dunărea
Foto: Andrei Stroe

Ce cred gălățenii despre demolarea garajelor din Cartierul Dunărea
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Garajele din Galați sunt printre cele mai discutate subiecte. Primăria a decis să le elimine din zona Micro 19, Micro 20, respectiv, Micro 21 datorită lucrărilor de modernizare pentru crearea mai multor locuri de parcare. Unii locuitori sunt bucuroși de această decizie pentru că acele garaje sunt considerate niște colivii de păsări, cavouri sau cutii de chibrituri. Însă proprietarii garajelor sunt de altă părere, spunând că ele au locul lor și sunt utile pentru protejarea mașinii sau pentru depozitarea lucrurilor în ele.

Iată și părerea oamenilor referitor la decizia luată de primărie:

Marius, 22 de ani: ”Am fost foarte bucuros când am aflat vestea. Este unul dintre cele mai bune lucruri făcute de Primărie pentru că acele garaje erau oribile. Parcă eram în favelele din Spania la cum arătau, plus că utilitatea lor era 0, mai mult ocupau spațiu decât să fie utile la ceva. Plus că acele garaje erau ca niște minibaruri, că se strângeau toți vecinii acolo la câte o bere.”

Liviu, 48 de ani, proprietar garaj: ”Nu mi se pare corectă decizia luată de primărie, acolo ne putem depozita mașinile pentru a le mai proteja, plus că unii au investit bani grei în acele garaje. Mai bine primăria să se ocupe de străzi și de reabilitarea blocurilor și doar după pot spune că aceste garaje sunt niște cutii de beton nefolositoare.”

Miruna, 62 de ani, pensionară: ”Mi se pare foarte bună alegerea luată de cei de la conducere, acele garaje erau o prostie, după ce că acolo se adunau toți bețivii și toți golanii să bea, mai depozitau și scule sau ce mai aveau ei prin casă. Uneori când treceai pe lângă unul, zici că era ghenă de gunoi. Ce să spun, sunt supărați proprietarii, dar, dacă ei le îngrijeau, nu mai avea nimeni de comentat în privința lor.”

Georgiana, 36 de ani: ”Mi se pare foarte bună decizia, deși soțul meu are altă părere pentru că și el deținea un așa-zis garaj, mie mi se pare că ar arăta mult mai bine fără ele și ar exista și mai multe locuri de parcare. Trebuie să începem și noi să ne modernizăm orașul, iar printre primele lucruri dezafectate în Galați sunt aceste garaje. Nu își au rostul.”

Cristi, 18 ani, elev: ”Printre cele mai bune alegeri luate de primărie. Nu suportam imaginea acestor garaje, erau ca niște construcții abandonate și pe lângă asta nu au rentabilitate. În locul lor se pot face parcări mult mai moderne și mult mai bine amenajate. Demolarea lor este esențială pentru a avea un oraș mai modern și civilizat.”

Citit 9089 ori Ultima modificare Luni, 08 August 2022 02:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.