Concubin bătăuș, acuzat de tentativă de omor şi arestat

Concubin bătăuș, acuzat de tentativă de omor şi arestat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Bărbatul de 45 de ani, reținut săptămâna trecută de poliție după ce și-a snopit în bătaie concubina cu 16 ani mai tânără, lovind-o inclusiv cu o rangă, a ajuns după gratii.

Emil Iureșcu, un recidivist cu antecedente pentru violență, a fost din nou acuzat de tentativă de omor asupra unui membru de familie, după ce, în seara zilei de 3 noiembrie, și-a agresat concubina în vârstă de 29 de ani, în locuința lor din comuna Băleni. Motivul, susțin procurorii pe mâinile cărora a ajuns cazul, ar fi fost unul stupid: bărbatului nu i-a plăcut mâncarea gătită de partenera lui.

"S-a reţinut că inculpatul, condamnat anterior pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, în seara zilei de 3 noiembrie 2022, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, nemulţumit de mâncarea pregătită de concubina sa, i-a aplicat acesteia, iniţial, două-trei lovituri cu palma peste faţă, după care, cu o bară metalică, i-a aplicat o lovitură în zona capului, provocându-i o plagă contuză epicraniană, cu bandă echimotică, bandă excoriată şi excoriaţii liniare, pentru a căror vindecare au fost necesare șapte-opt zile de îngrijiri medicale", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați.

Emil Iureșcu a fost reținut și prezentat Tribunalului Galați, care a admis cererea Parchetului de arestare preventivă. Individul riscă până la 12 ani și jumătate de închisoare.

 

Citit 1190 ori Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2024 12:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.