Gălăţenii, alături de vecinii din Tulcea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Filiala Galaţi a Crucii Roşii a donat sinistraţilor alimente, materiale igienico-sanitare şi îmbrăcăminte,  în valoare de 48.900 lei *

Filiala Galaţi a Crucii Roşii a mers cu o misiune de caritate în două sate sinistrate de peste Dunăre, Ceatalchioi şi Pătârlăgeanca, din judeţul Tulcea. 

„Am adunat îndeosebi alimente prin cele două puncte de colectare ale Băncii de alimente. Am considerat o datorie de suflet acest gest, pentru că şi tulcenii au fost alături de noi la inundaţiile din 2005, semn că bine faci, bine găseşti...”, ne-a spus Gheorghiţă Hogea, preşedintele Filialei Galaţi a Crucii Roşii.

Colecta a cuprins şi obiecte de îmbrăcăminte, dar şi materiale igienico-sanitare, valoarea ridicându-se la 48.900 lei.

Alături de donaţiile făcute de gălăţeni prin cele două puncte de colectare, au contribuit şi lichidatorii judiciari Daniela Bontea şi Magdalena Jalbă, Uniunea Pensionarilor din Galaţi şi sindicaliştii de la Cartel Alfa. 

Cei care doresc să susţină şi alte misiuni de caritate ale Crucii Roşii, pot face donaţii la Banca de alimente din cele două puncte de colectare deschise la „Real” şi „Metro” din Galaţi. Mulţumiri celor care au susţinut activităţile Filialei CR Galaţi!

Citit 533 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.