Capcane pe Cuza

Capcane pe Cuza
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şanţurile transversale de pe strada Al. I. Cuza, despre care am scris, acum două zile, în cotidianul nostru, nu au nicio şansă să fie acoperite în următoarea perioadă de timp.

Şi acest lucru pentru că strada va intra oricum în lucrări de înlocuire a reţelelor de apă şi canalizare, deci, va fi „bortelită” de la un capăt la altul.  Informaţiile le-am aflat de la viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco.

Potrivit acestuia însă, Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei are obligaţia să verifice dacă asfaltul este refăcut pe străzi şi trotuare, în cazul în care a avut loc o intervenţie.

„În cazul în care cel care a făcut lucrarea – Electrica, Distrigaz, Apă Canal etc – nu reface, se aplică amenzi. Pe Cuza sunt şanţuri făcute de Electrica, are nişte lucrări în zonă şi am înţeles că nu a refăcut asfaltul, pentru că nu s-au finalizat lucrările… Dar strada nu a intrat în reabilitare, pentru că urmează să intre în lucrări ISPA”, a explicat viceprimarul.

Cu alte cuvinte, şoferii cărora li se rupe inima când văd cum li se hurducă maşinile prin gropi, ar trebui să evite să circule pe Cuza!

Citit 815 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.