Automatul de țigări de la Neacșu, fără urme de distrugere

Automatul de țigări de la Neacșu, fără urme de distrugere
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Referitor la articolul publicat de ”Viața liberă”, în care se prezenta faptul că niște adolescenți din oraș și-au descărcat oful pe un automat de țigări, bruscându-l și lovindu-l în plină stradă, facem mențiunea că atât poliția, cât și reprezentanții mass-media s-au sesizat ca urmare a unei filmări apărute în spațiul public. La aproape o săptămână de la producerea evenimentului, reprezentanții poliției ne-au oferit detalii suplimentare despre modul în care s-a produs evenimentul.

”În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție, au fost identificați cei patru minori care apar în filmarea video, toți cu vârsta de 13 ani și domiciliați în municipiul Galați. Din cercetări s-a constatat că automatul de țigări electronice tip „vape” nu prezenta urme de distrugere, iar reprezentantul firmei care deține acest aparat a declarat că din interior nu au fost sustrase bunuri, astfel că nu a depus plângere la poliție. Cei patru copii au declarat că au recurs la această acțiune asupra automatului din cauza faptului că, după ce ar fi introdus bani pentru achiziționarea unui produs, aparatul electronic nu a livrat acel produs”, ne-a declarat inspector șef principal Ciprian Stoica din cadrul Inspectoratului de Poliție Galați.

Citit 1116 ori Ultima modificare Joi, 01 Decembrie 2022 09:19

4 comentarii

 • postat de Goe
  Sâmbătă, 03 Decembrie 2022 08:26
  86.125.122.***
  Pai parca trebuia CNP pentru a putea cumpara asemenea produse la care face reclama o diva, (c…a) a Romaniei! Este distractiva rezolutia data dupa cercetari indelungate !Pe cand vor disparea asemenea fapte facute de copii de 13 ani ? Din filmare se vede ca fetele erau mai puternice probabil urmand idealurile divei din materialul publicitar .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Buruiana Denisa
  Joi, 01 Decembrie 2022 18:30
  89.39.81.***
  Era binw daca facea automate cu dulciuri sau cu sucuri .cafea
  2
  0
  Raportează
 • postat de 1qlee
  Joi, 01 Decembrie 2022 10:28
  86.127.212.***
  Ditamai poza. Pai daca nu stia nimeni de ele, acum au aflat. Ce e asta, daca nu e reclama?
  4
  1
  Raportează
 • postat de Unde dai și unde crapă.
  Joi, 01 Decembrie 2022 09:35
  37.251.223.***
  Adică, fără să se vrea, s-a făcut o ,,reclamă ascunsă'', a cestor dispozitive automate de comercializare a țigărilor ? Cum sunt fumător, văd că raftul cu țigări mai ieftine, s-a completat, adică pentru mine, este de bine. Acum eu zic că-i de bine cu automatul, că pe piață, chiar timbrate, sunt multe de pachete de țigări, contrafăcute, chiar cu sigla mărcilor consacrate.
  4
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.