Concurenţă astronomică în runda a doua

Concurenţă astronomică în runda a doua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Astăzi au loc probele la Educaţie Fizică, Arte şi Litere *  La Mecanică, Metalurgie şi Ştiinţe şi Mediu s-au prelungit înscrierile până pe 20 septembrie *

Înscrierile la majoritatea facultăţilor de la „Dunărea de Jos” s-au încheiat ieri. Din cauza locurilor puţine la buget, la unele specializări s-a ajuns la o concurenţă astronomică.

De exemplu sunt 53 pe loc la Educaţie Fizică, 25 pe loc la Ştiinţe Economice, 20 pe loc la Ştiinţe Juridice, aproape 14 pe loc la Litere şi aproape 9 pe loc la Facultatea de Istorie, Filozofie şi Teologie.

La Facultatea de Arhitectură Navală, deşi sunt numai 8 locuri la taxă, concurenţa e de 2 pe loc. La Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică şi la Facultatea de Inginerie Brăila se înregistrau  cam doi concurenţi pe un loc.

S-au prelungit înscrierile la trei facultăţi

Conducerea Universităţii a decis ca la trei facultăţi la care concurenta este mai scăzută să se prelungească înscrierile până marţi, 20 septembrie. În zilele de 20 şi 21 septembrie se vor afişa rezultatele şi se vor depune diplomele de bacalaureat în original, iar pe 22 septembrie  se va face redistribuirea şi afişarea finală a rezultatelor.

Astăzi încep probele

Astăzi, candidaţii de le Educaţie Fizică, Litere şi Arte vor susţine probele specifice admiterii.  Cei de la Educaţie Fizică sunt aşteptaţi la ora 8.00, în echipament sportiv.

Cele trei etape de testare pentru candidaţii de la teatru vor începe la ora 10.00.  Cei de la specializarea Pedagogia învăţământului preprimar şi primar din cadrul Facultăţii de Litere se vor prezenta pentru educaţie fizică de la 7.30, desen la 9.45, muzică la 10.45 şi comunicare la 10.45.

Citit 1394 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.