„Curs de fantomodele”, la Teatrul „Nae Leonard”

„Curs de fantomodele”, la Teatrul „Nae Leonard”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Secția de revistă și baletul Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați vă invită duminică, 12 februarie, de la ora 18,30, la popularul spectacol "Curs de fantomodele". Programul a fost cerut chiar de public, după reprezentația de succes din 21 ianuarie.

Cei care nu au reușit încă să vadă acest spectacol sunt invitați să se bucure de îmbinarea energică dintre muzică și dans, dintre musical și funk-jazz, dintre burlesque și folclor. Coregrafia, semnată de bine-cunoscutul maestru Edi Stancu, combină o paletă largă de stiluri de dans, într-un mod ingenios, într-o regie realizată de actorul Paul Buța. Umorul, sarcasmul și voia bună sunt doar câteva dintre elementele principale ale acestei reprezentații, în care fantomele învață cum să fie înfricoșătoare.

"Alături de orchestra de revistă și de baletul Teatrului, veți avea ocazia să îi vedeți pe scenă pe: Florentina Andronic, Costel Donose, Adina Lazăr, Andrei Ardeleanu, Paul Buța, Cristina Bleandură, Alexandru Tatu, Cristina Isabela Ionașcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Boghici, Mihail Anton, Ionuț Negrișanu, sub coordonarea muzicală a maestrului Nicolae Mantu. Pregătiți-vă pantofii de dans și măștile sinistre, căci începe Curs de fantomodele", se arată într-un comunicat de presă al teatrului.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului sau online, accesând platforma blt.ro, la prețul de 21,6 lei.

Citit 5612 ori Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2023 04:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.