Gălățenii nu (prea) cred în asigurarea locuinței

Gălățenii nu (prea) cred în asigurarea locuinței
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cutremurele din Turcia, în urma cărora mii de oameni au murit, i-au făcut şi pe gălățeni să se întrebe dacă ar trebui să își facă asigurări pentru locuințe.

Unii au acţionat rapid, reuşind să se asigure zilele trecute, alţii nu au încredere în această soluţie. Iată ce ne-au spus cei pe care i-am întrebat în cadrul unui sondaj de opinie:

Gheorghe Simion, 45 de ani: " Am văzut care este situația în Turcia după cutremure, așa că m-am îngrijorat foarte tare și mi-am făcut asigurare la casă. A fost destul de costisitoare, dar vreau să fiu în siguranță."

Ionel Stan, 60 de ani: "Eu, unul, nu cred în asigurările pentru casă, presupun că poate fi o păcăleală. În țara noastră nu te despăgubește nimeni și cred că nu suntem în stare să ne mobilizăm."

Daniel Totolici, 56 de ani: "Nu am văzut un așa cutremur de la cel din 1977, dar tot nu cred că mă ajută cu ceva să îmi fac asigurare la casă. Ce se întâmplă dacă îmi fac asigurare? N-o să fiu despăgubit de nimeni, știu asta!"

George Lupu, 40 de ani: "Mi-e greu să cred că în România pot face ceva cu asigurarea de locuință. Am întrebat mai mulți oameni și nu au făcut nimic cu ea, deci n-are rost."

Gabriela Postolache, 42 de ani: "Noi avem asigurare, dar credeți că ne va ajuta cu ceva în cazul unei catastrofe? Cred că e o pierdere de bani. Puteam face altceva mai bun cu banii aceia."

Citit 900 ori Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2023 04:08

1 comentariu

  • postat de marr
    Duminică, 12 Februarie 2023 22:18
    86.124.201.***
    Din pacate piata Asigurarilor din Romania e...asa si asa . Au Dreptate oamenii sa fie Pesimisti .
    Ia ganditi-va la comportamentul Asiguratorilor Auto de acum , cand ptr o dauna masina te duce cu vorba/trage de timp . Vezi si cazul falimentului City Insurance ...
    Dar in caz de ...doamne fereste ..
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.