Primul ajutor pentru un călător rănit, acordat de o şoferiţă Transurb

Primul ajutor pentru un călător rănit, acordat de o şoferiţă Transurb
Evaluaţi acest articol
(54 voturi)

Un gălăţean care s-a grăbit să urce în troleibuz, în Bariera Traian, a fost protagonistul unui incident pe cât de dureros, pe atât de periculos, după cum am aflat de la unul dintre angajaţii companiei de transport public local. Bărbatului i-a alunecat piciorul pe treaptă şi şi-a zdrelit glezna. Pentru că rana sângera puternic, până la sosirea ambulanţei, primul ajutor i-a fost acordat de către o şoferiţă Transurb, după cum ni s-a relatat: "Ajungând cu un alt autobuz din cursă, colega noastră Cristina (aceeași șoferiță implicată, la finele anului trecut, într-un incident în zona Spitalului Județean şi acuzată că nu a fost sensibilă în raport cu călătorii speriați - n.r.) i-a sărit în ajutorul domnului, aplicându-i un garou deasupra rănii. Un gest normal faţă de semenii noștri, făcut de un șofer de autobuz din Transurb. Sper să intereseze și astfel de fapte... La multe primăveri frumoase tuturor femeilor!", este mesajul pe care l-am primit din partea unuia dintre colegii şoferiţei, alături de imaginea doveditoare.

Citit 12290 ori Ultima modificare Luni, 06 Martie 2023 22:35

3 comentarii

 • postat de Bine că s-a terminat cu bine
  Joi, 02 Martie 2023 16:42
  109.166.133.***
  E greu să fi șofer la Transurb, cu atâția zurbagii, ba pe traseu cu șoferi grăbiți, ori pasageri neatenți, conform zicalei, graba strică treaba. Iar doamna, numai de ghinioane are parte, chiar dacă se știe că femeile la volan sunt mai atente. Bine că s-a terminat cu bine și doamnei șofer îi urez numai de bine și noroc, fără ghinioane, că bănuiesc, are de întreținut o familie pe aste vremuri grele.
  0
  7
  Raportează
 • postat de Autobuz
  Joi, 02 Martie 2023 08:59
  37.160.118.***
  Cred că a fost tratata crud de niște oameni neinformați la așa-zisul incident din trecut
  2
  36
  Raportează
 • postat de gicanul 47
  Miercuri, 01 Martie 2023 20:27
  86.124.201.***
  Intr o lume în care mulți filmează și fotografiază, iată ca mai sunt și oameni care sar în ajutorul semenilor noștri. FELICITARI DOAMNA !
  2
  90
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro