Ce cadouri putem să-i luăm mamei de 8 Martie

Ce cadouri putem să-i luăm mamei de 8 Martie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Odată cu sosirea primăverii, cele mai privilegiate în acest anotimp sunt femeile, datorită zilelor dedicate lor. Cea mai mare problemă cu care se confruntă multe persoane este ce cadou să-i ia mamei, bunicii, iubitei etc.

Este totodată momentul oportun pentru vânzătorii ambulanți de a scoate la iveală fel de fel de produse.

Începem selecția cadourilor perfecte cu cele mai populare și de lungă durată daruri pe care le puteți oferi unei persoane dragi, trandafirii de săpun, care pot fi creați după bunul plac al clientului pentru a reprezenta darul perfect în aceste zile. Avantajul acestor trandafiri este durata lor de viață, ceea ce îi încântă pe mulți cumpărători. Prețurile unor astfel de buchete sau cutii diferă în funcție de cât de mulți trandafiri alegi, culoare, cutia folosită, forma și multe alte aspecte, începând de la 50 de lei cutia cu 12 trandafiri, până la 150 de lei o cutie cu zeci de trandafiri.

Un alt cadou util pentru o femeie ar fi un set de hidratare pentru față, aromele și mărimile fiind la alegere. Seturile pentru îngrijire personală sunt foarte căutate de către femei în această perioadă, deci cu o astfel de cutie care include produse de îngrijire facială clar nu vei da greș. Prețurile pornesc de la 60 de lei pentru o cutie care conține un gel pentru față, șerbet pentru corp și sare de baie, iar un set complet care conține mult mai multe produse de îngrijire personală poate ajunge la 100 de lei. Prețurile pot varia și în funcție de marca produsului.

Dacă vine vorba de bijuterii, clar îți vei da pe spate persoana iubită cu un lănțișor personalizat care conține inițialele ei sau un mesaj emoționant pentru persoana respectivă. Lănțișoarele sau bijuteriile de acest gen se pot diferenția în funcție de materialul folosit pentru fabricarea lor, de la un preț de început de 200 de lei și până la 800-900 de lei.

La capitolul dulciuri, o cutie plină cu toate preparatele dulci preferate de persoana dragă va fi un cadou ideal. O astfel de cutie conține de la 5 la 15 sortimente de ciocolată, fursecuri, batoane din caramel și multe alte dulciuri. Prețul unei astfel de cutii poate porni de la 80 de lei și ajunge la 200-300 de lei.

 

Citit 923 ori Ultima modificare Luni, 06 Martie 2023 10:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.