Oficial. Fără săli de jocuri de noroc lângă școli

Oficial. Fără săli de jocuri de noroc lângă școli
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Propunerea care stipulează ca sălile de jocuri de noroc să nu fie amplasate în apropierea școlilor, liceelor sau campusurilor la o distanță de 300 de metri de acestea a primit vot favorabil în Senat şi va putea fi introdusă în OUG 77/2009. Propunerea mai are ca noutate interzicerea amplasării incintelor pentru jocuri 18+ în apropierea locurilor de joacă pentru copii. Totodată, personalul acestor săli de jocuri nu trebuie să primească persoane cu vârsta mai mică de 18 ani, interdicţie care în practică nu se prea aplică, din cauza faptului că foarte mulţi minori au patima jocurilor de noroc.

Citit 453 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 15:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro