Încă un an de „RISK” la lapte şi corn

Încă un an de „RISK” la lapte şi corn
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cornul de la „Velpitar” şi laptele de la „Dorna” nu sunt suficient de bune pentru elevii judeţului Galaţi, deoarece cele două firme asociate nu s-au calificat la licitaţie, întrucât „nu au prezentat toate documentele justificative în legătură cu un depozit”, după cum ne-a informat directoarea Serviciului Tehnic din cadrul CJ, Paula Simion.  

Ca urmare, licitaţia care a avut loc abia ieri a fost câştigată, în mod previzibil, de SC Risk. Nu mai contează dacă produsele furnizate de această firmă chiar sunt de calitate (în foarte multe şcoli, elevii nici nu se ating de ele), ci faptul că toate documentele au fost în regulă.

De altfel, firma Risk asigură produsele destinate Programului „Lapte şi corn” încă de la începutul anului şcolar, printr-un contract încheiat în situaţii de urgenţă, prin negociere directă, fără anunţ public.

„Am avut probleme cu organizarea licitaţiei întrucât celelalte două firme – Velpitar şi Dorna – au depus contestaţii în privinţa documentaţiei. Aşa s-a ajuns să organizăm licitaţia electronică abia miercuri. Urmează 11 zile în care SC Risk va asigura produsele în baza aceluiaşi contract negociat, încât în această perioadă se depun eventualele contestaţii. Dacă nu vor fi probleme, abia după aceste 11 zile vom încheia contractul”, ne mai lămureşte Paula Simion.

Citit 1572 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.