Eveniment sportiv organizat la Gârboavele

Eveniment sportiv organizat la Gârboavele
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității "Dunărea de Jos" din Galați organizează evenimentul sportiv "Lex it sport", care își propune să promoveze sănătatea fizică și mentală prin activități sportive precum fitness și ciclism. Acţiunea se va desfășura sâmbătă, 22 aprilie 2023, la Complexul "Deliria" din Pădurea Gârboavele, începând cu ora 10,00.

"Lex it sport" îşi doreşte să inspire și să motiveze membrii comunității locale să-și facă timp pentru activități sportive, să se implice în acțiuni ce promovează sănătatea, fitnessul, ciclismul și un stil de viață sănătos.

Echipa organizatorică are ca parteneri Consiliul Județean Galați, Baroul Galați, Asociația Avocaților din Baroul Galați și Curtea de Apel Galați, iar evenimentul beneficiază de sprijinul mai multor organizații și companii, printre care Clubul Studenților de la Drept și Administrație Publică, Max Fitness, MausBike, Complex ”Deliria” Gârboavele, Asociația pentru Salvare, Recuperare și Ajutor Umanitar Galați şi Mercedes Benz SF Tex Galați.

Citit 1772 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2023 04:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.