Cât ne costă să facem un majorat în Galați

Cât ne costă să facem un majorat în Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Prețurile pentru organizarea unui majorat în oraș pot varia considerabil, în funcție de preferințele și nevoile organizatorului și ale invitaților săi. Astfel, localurile din Galați oferă o gamă largă de opțiuni pentru cei ce doresc să organizeze un eveniment de acest gen.

În primul rând, când ne gândim la un majorat, trebuie să avem în vedere mai multe lucruri, în afară de masă și spațiul respectiv. Un prim lucru necesar ar fi un fotograf, care să imprime toate momentele speciale pe hârtie, pentru a fi păstrate ca amintire. Dacă nu aveți un prieten sau un membru al familiei care să aibă cunoștințele și aparatura necesară pentru a face fotografii sau a filma, este mai bine să apelați la un profesionist. Prețurile pentru un fotograf încep de la 300 de lei pe seară și pot ajunge până la 1.000-1.200 de lei, în funcție de gradul de profesionalism şi aparatura pe care o deține.

Un alt lucru destul de important pentru un majorat este tortul sărbătoritului, care poate varia la preț în funcție de mărimea și compoziția acestuia, de ingredientele folosite și de complexitatea decorării. Prețul începe de la 300 de lei și poate ajunge la 800-900 de lei.

Foarte important este DJ-ul, care trebuie să mențină atmosfera pe parcursul serii respective și desigur, dacă este cazul, un cântăreț sau o trupă  pentru un recital. Prețul pentru un DJ pentru o seară de remixat începe de la 800 de lei și poate ajunge la 1.500-2.000 de lei, în funcție de aparatura pe care acesta o folosește. În cazul artiștilor invitați, bugetul crește, decizia fiind condiționată de disponibilitățile financiare. Un astfel de artist cere de la 1.500 de euro pentru o seară, iar pentru cele mai populare vedete tariful urcă la 5.000 de euro pentru câteva ore.

Acum, că am rezolvat partea de organizare, trebuie să găsim un local, plus meniuri pentru invitați.

Printre restaurantele cu prețuri rezonabile se numără Torah Events, unde se pune preț pentru meniu. Acesta este 120 de lei pentru o persoană, iar dacă doriți să faceți puțină economie puteți veni cu aperitivele sau snacksurile şi băutura de acasă, acestea putând fi achiziționate la un preț mai avantajos dacă le cumpărăm la angro.

Un alt local care poate oferi toate facilitățile necesare pentru realizarea unui majorat este Vintage Pub Events, care poate asigura toate aceste lucruri la un preț estimativ de 4-5.000 de lei pentru întreaga seară, pentru 30-50 de persoane.

Dacă la majorat participă un număr mai mic de persoane, sărbătoritul poate opta și pentru o seară simplă la restaurant, făcând doar o rezervare, iar la fața locului să achiziționeze platouri cu diferite sortimente de mâncare pentru toți invitații. La Blue Aqua, de exemplu, prețul unui platou începe de la 120 de lei pentru aproximativ patru persoane. O altă destinație de ales este Like Garden Pub, unde prețul unui platou pentru trei persoane începe de la 80 de lei, conținând diferite sortimente de carne, iar un platou cu fructe de mare costă 120-150 de lei.

Citit 3506 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2023 10:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.