Astăzi se distribuie pachete cu alimente pentru persoanele cu dizabilităţi

Astăzi se distribuie pachete cu alimente pentru persoanele cu dizabilităţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Luni, 22 mai 2023, are loc distribuirea pachetelor cu alimente pentru gălățenii cu dizabilităţi, potrivit prevederilor legale în vigoare. Beneficiarii s-au strâns în fața sediului din piața Rizer încă de la orele dimineții, fiindcă pachetele se distribuie după principiul primul venit, primul servit.

 

Cea de-a șasea tranșă de ajutoare din partea UE, ceea ce a rămas după ce s-a făcut distribuţia către beneficiarii primari, a ajuns la persoanele cu handicap de gradul I și II. Persoanele care au ridicat pachetele au avut la ei buletinul titularului sau certificatul de naștere, după caz, buletinul aparținătorului, certificatul de handicap în original și copia acestuia. 

Beneficiarii au primit pachete de 25,3 kg ce conțin: 5 kg de făină albă de grâu, 4 kg de mălai, 4 litri de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 1,5 kg de carne de vită în conserve, 900 de grame de carne de porc în conserve, 1 kg de pateu de ficat de porc în conserve, două borcane de sticlă de compot de fructe, a câte 720 de ml fiecare, 360 de grame de gem de fructe și alte 360 de grame de gem de fructe dietetic.

Citit 1039 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2023 11:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.