”Capra cu trei iezi”, la ”Gulliver”

”Capra cu trei iezi”, la ”Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul de Păpuşi "Gulliver" îşi aşteaptă spectatorii duminică, 9 august, de la ora 10,30, în curtea interioară a Teatrului Dramatic "Fani Tardini", la spectacolul "Capra cu trei iezi", binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă, într-o nouă manieră scenică și joc actoricesc.

Această montare este o adaptare de Eugenia Dumitriu după celebra poveste omonimă, în viziunea regizorală a Mariei Mierluţ. Spectacolul îmbină jocul actorilor cu măşti supradimensionate și mânuirea păpuşilor ce prind viaţă prin talentul artiştilor: Elena Marin, Nicoleta Miru, Nicole Lungu, Eduard Şişu, Andrei Ciugulea, Ionuț Negrișanu şi Aurelian Iorga. Costumele gândite de scenograful Mihai Pastramagiu, inspirate din portul naţional, completează tabloul scenic cu amănunte ce conferă un plus de farmec și unicitate. Anumite personaje, Mâţa, Iepurele şi Barza, sunt păpuşi cu apariţii episodice, care punctează, cu mici comentarii hazlii, jocul iezilor, caprei şi lupului. Ursul-fierar şi micul său ajutor, Ursică, dau și mai multă culoare partiturii. Toate aceste elemente transformă spectacolul într-o punere în scenă diferită, proaspătă și încântătoare a binecunoscutei povești "Capra cu trei iezi".

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM - Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Citit 2259 ori Ultima modificare Joi, 06 August 2020 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.