O nouă ediție a proiectului "Fii avocat în școala ta!"

O nouă ediție a proiectului "Fii avocat în școala ta!"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Proiectul "Fii avocat în școala ta!", derulat de avocați voluntari din Baroul Galați, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Galați, se pregătește pentru cea de-a treia ediție, a anunțat decanul baroului gălățean, avocatul Cristian Săraru. "Și în acest an școlar ne propunem să ajungem în școlile și liceele din municipiile Galați și Tecuci, dar și în zonele rurale, pentru a le prezenta elevilor informații juridice esențiale, în manieră nonformală, în așa fel încât să îi ajutăm să își înțeleagă drepturile și obligațiile ce le revin.

Baroul Galați le mulțumește tuturor avocaților voluntari pentru pasiunea și generozitatea cu care au dezvoltat acest proiect. Le mulțumim, de asemenea, profesorilor care au înțeles importanța educației juridice pentru copii și ne-au primit cu drag la orele de dirigenție!", a mai spus avocatul Cristian Săraru.

"Invităm cadrele didactice interesate de acest proiect să ne contacteze, fie direct, prin coordonatorul de proiect, avocat Alice Comănescu, la telefonul 0745.648.827, fie prin intermediul Inspectoratului Şcolar Județean Galați", a precizat decanul Baroului Galați.

Citit 707 ori Ultima modificare Luni, 23 Octombrie 2023 14:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.