Clubul „Impact” te învaţă să fii om

Clubul „Impact” te învaţă să fii om
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În contextul actual al unei societăţi informatizate, care se pare că a uitat că un copil are nevoie de mişcare, de joc, de activitate specifică vârstei, Şcoala Gimnazială Nr. 22 „Dimitrie Cantemir” vine cu o alternativă atractivă de petrecere a timpului liber: Clubul „Impact 22”, care se adresează elevilor de gimnaziu dispuşi să se implice activ în identificarea şi rezolvarea problemelor comunităţii.

Clubul însumează 20 tineri voluntari şi trei cadre didactice care se întâlnesc o dată pe săptămână şi desfăşoară activităţi în vederea elaborării unor proiecte în folosul comunităţii. 

Ultima acţiune a avut loc săptămâna aceasta, în cadrul „Porţilor deschise” ale şcolii, când membrii clubului s-au gândit să însenineze viaţa plină de neajunsuri a  unor colegi nevoiaşi, care nu se pot bucura de beneficiile unui trai decent.

Astfel s-a organizat o tombolă la care au participat elevii şcolii, apoi o strângere de fonduri de la locuitorii din Micro 19.

Sumele adunate au fost folosite pentru a se cumpăra obiecte de îmbrăcăminte, rechizite şi dulciuri, precum şi pentru a le oferi copiilor sărmani o zi de neuitat: vizionarea unei piese de teatru  în cadrul Festivalului „Gulliver”.

Citit 1406 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.