Ziarul "Viața liberă", felicitat de CJ Galați pentru activitatea jurnalistică

Ziarul "Viața liberă", felicitat de CJ Galați pentru activitatea jurnalistică
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Ziarul "Viața liberă" a împlinit pe 22 decembrie nu mai puțin de 34 de ani de când, în zilele fierbinți ale Revoluției din 1989, a ajuns pentru prima dată în mâinile gălățenilor dornici de libertate și democrație.

Printre cei care au ținut să-i felicite pe jurnaliștii care, de-a lungul timpului, au purtat "ștafeta" cotidianului "Viața liberă", s-a numărat și președintele Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea. Mesajul domniei sale, adresat în numele instituției pe care o coordonează, este o recunoaștere a rolului important pe care jurnalismul practicat cu profesionalism îl are în consolidarea comunității gălățene.

"Sărbătorind cei 34 de ani de la înființarea ziarului «Viața liberă», marcăm o impresionantă durată de rezistență în trecerea timpului. De-a lungul acestor decenii, echipa «Vieții libere» a reprezentat un pilon de adevăr, aducând mereu în prim-plan realitatea fără menajamente. Ați dedicat zilnic pasiune, timp și răbdare, contribuind astfel la progresul și afirmarea acestui ziar la nivel local și dincolo de hotarele acestuia. Vă urez mult succes în activitatea dumneavoastră, curaj în abordarea subiectelor, onestitate în comunicare, inspirație pentru a aduce mereu perspective noi, o peniță ascuțită pentru a ilustra adevărul și o mare libertate în desfășurarea profesiei voastre. La mulți ani, «Viața liberă»!", ne-a transmis președintele CJ Galați. Mulțumim pentru gândurile bune și, în asentimentul celor transmise de conducerea Consiliului Județean, îi asigurăm pe cititorii "Vieții libere" că vom fi și pe mai departe alături de gălățeni, tot așa cum și gălățenii au fost în toți acești 34 de ani alături de "Viața liberă"!

La mulți ani, dragi gălățeni, să aveți un an cu sănătate, bucurii și numai știri bune!

Citit 1781 ori Ultima modificare Vineri, 12 Ianuarie 2024 21:19

3 comentarii

  • postat de Roman
    Vineri, 29 Decembrie 2023 12:45
    46.97.171.***
    Ca de obicei ,comentarii care nu le publicați.Frumos .
    0
    1
  • postat de marr
    Joi, 28 Decembrie 2023 20:23
    86.124.203.***
    Cartoane ...Cartoane ??
    Un ban acolo ...o prima-premiu nu se putea( ca tot dadea odata la ...34 ani ) ?! Ceva care sa ajute oamenii cu adevarat , ca jurnalistii/ziaristii sunt oameni si ei !
    4
    7
  • postat de Geos
    Joi, 28 Decembrie 2023 19:25
    5.13.142.***
    Orasul asta nu mai are presa independenta, numai can-can, senzational si "informatii" de la sponsori.
    De laudat totusi ca V. L. mai permite comentarii, "concurenta" ce de altfel pare ca "monitorizeaza" aceleasi subiecte zilnic, nici asta nu face.
    2
    9

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.