Legi sexuale ciudate din lume

Legi sexuale ciudate din lume
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În Emiratele Arabe Unite, mai precis în Dubai, orice tip de manifestare a afecțiunii în public poate fi pedepsită cu 10 zile de închisoare pentru fiecare persoană implicată. 

În Uruguay este perfect legal ca, în cazul în care un bărbat este prins făcând sex cu soția altui bărbat, soțul încornorat să-l ucidă pe amant sau să-l castreze, iar soției poate să-i taie nasul.

În Estonia, în capitala Tallinn, actul sexual trebuie să beneficieze de atenția totală a participanților. De aceea, legea interzice să joci șah în timp ce faci sex.

În Arizona, SUA, este ilegal să deții mai mult de două vibratoare.

Tot în Dubai, sexul în afara căsătoriei este strict interzis de lege și este pedepsit cu mai mult de un an de închisoare pentru fiecare parte implicată. 

În Utah, SUA, este ilegal să te căsătorești cu verii primari. Însă legea nu se aplică persoanelor de peste 65 de ani sau persoanelor de peste 55 de ani, care pot dovedi cu documente medicale că ambii parteneri sunt infertili. 

În Iowa, SUA, este împotriva legii ca un bărbat cu mustață să sărute o femeie în public.

În Massachusetts, SUA, este ilegal ca o femeie să stea deasupra în timpul actului sexual.

Sodomia este ilegală, în general, în Idaho, Utah, Michigan, Virginia, North Carolina, South Carolina, Florida, Alabama, Mississippi și Louisiana, SUA. Pe de altă parte, în Montana, Kansas, Oklahoma și Texas, sodomia este ilegală doar în ceea ce îi privește pe homosexuali.

În Oregon, SUA, este interzis prin lege să vorbești ”murdar” în timp ce faci sex.

În Spania este ilegal să faci sex pe plajă. Legea prevede o amendă de până la 75.000 de euro.

În Texas, SUA, este ilegal să deții mai mult de șase dildouri. 

În Londra, Marea Britanie, legea interzice actul sexual pe o motocicletă. De asemenea, este împotriva legii să-i ceri unui transsexual să faceți sex într-un pub. 

În California, SUA, este interzis prin lege ca unul dintre parteneri să atingă orgasmul înaintea celuilalt, mai ales în timpul preludiului.

În Ungaria nu este permisă întreținerea actelor sexuale cu lumina aprinsă.

În Skullbone, Tennessee, legea interzice femeii sa îi ”ofere plăcere” unui bărbat aflat în spatele volanului unui autovehicul în mișcare. 

Buckfield, Maine, SUA, are o lege neobișnuită cu privire la sex și la șoferii de taxi. Legislația locală spune că unui șofer de taxi îi este interzis să taxeze un pasager care îi oferă favoruri sexuale în schimbul cursei care îl duce pe client acasă de la un club sau alt local unde se servesc băuturi alcoolice.

articol realizat din surse online

Citit 1135 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Ianuarie 2024 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.