Porumbei, peruşi şi oameni fericiţi

Porumbei, peruşi şi oameni fericiţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, la sediul firmei Agro-Dunărea, a avut loc premierea câştigătorilor de la tombola organizată pe baza biletelor de intrare  la expoziţia de porumbei, păsări şi animale mici şi cai.

Din păcate nu au reuşit să ajungă toţi câştigătorii la premiere (a fost totuşi o zi de lucru şi premierea a avut loc la ora 11,00), dar premiile lor sunt încă la firma Agro-Dunărea şi îi aşteaptă.

Cei prezenţi însă s-au bucurat enorm de tare că au avut noroc la tragerea la sorţi. „Nu mi-a venit să cred. Îmi doream foarte mult porumbei. Am avut porumbei, dar am rămas, din motive obiective, fără ei. Acum voi avea grijă să îi înmulţesc”, ne-a spus unul dintre câştigători.

Una dintre cele mai bucuroase persoane prezente la premiere a fost Denisa Dragu. Denisa are doar şapte anişori şi, fiind cea mai mică, a avut şansă să aleagă prima peruşul pe care îl va lua acasă.

„Tati a câştigat. Mă bucur tare mult. Mai am acasă un peruş şi acum îi voi duce pereche. Sper să se bucure şi peruşul meu la fel de tare ca şi mine. Promit că voi avea grijă de el”, ne-a spus Denisa.

Schimb de premii

Organizatorii tombolei ne-au dat o veste bună chiar înainte de premiere. „Câştigătorii pot schimba premiul cu oricare altul. E şi normal să facem aşa. Sunt oameni care nu au condiţii să crească porumbei şi vor altceva. Numai cele trei premii mari nu se pot schimba. De altfel nici nu cred că va renunţa cineva la porc”, ne-a explicat domnul Marian Băilă, sponsorul principal al expoziţiei şi al tombolei. 

Vestea a bucurat-o foarte tare pe Emma Flavia Chirtic. „Am câştigat o pereche de porumbei, dar nu am condiţii să îi cresc. Mai mult decât atât, am acasă, de patru ani, un papagal”.

„Mi-am dorit tare mult un porcuşor de guineea. A fost foarte greu să mă decid pe care îl voi lua acasă. Mi-a plăcut tare mult expoziţia şi sper să se mai organizeze”, ne-a spus Emma.

Porcul merge la 23 August

Doar unul dintre cei trei câştigători ai porcilor a venit ieri la premiere. Este vorba despre Sorina Dragomir, de 20 de ani. Ea a venit împreună cu prietenul ei, pregătiţi să ridice porcul şi să îl ducă la noua lui casă.

„Porcul îl voi duce la bunici, la 23 August. Acolo va sta de acum înainte. Nu îl vom tăia anul acesta. În vom lăsa să facă şi purceluşi şi îl vom tăia la anul”, ne-a mărturisit Sorina.

Marian Băilă i-a pus domnişoarei la dispoziţie o maşină cu care să transporte porcul de la ferma Brateş-Prut Frumuşiţa şi până la 23 August. La fel se va întâmpla şi cu ceilalţi doi câştigători, atunci când aceştia vor dori să îşi ridice premiile.

Toţi câştigătorii care nu au putut ajunge ieri la premiere sunt aşteptaţi la Agro-Dunărea să îşi ridice premiile.

Citit 1044 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.