În Micro 17, spaţiu verde invadat de gunoaie

În Micro 17, spaţiu verde invadat de gunoaie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Deşi a început campania curăţeniei de primăvară prin oraş, anumite locuri sunt încă pline de gunoaie. Este şi cazul mai multor spaţii din cartierul Micro 17. În parcarea blocului G 3A de pe strada Narciselor din acest cartier, locatarii se confruntă cu o problemă neplăcută: o suprafaţă destul de mare de teren, care ar trebui să fie spaţiu verde, este invadată de gunoaie.

Imaginile surprinse la fața locului arată o cantitate semnificativă de deșeuri menajere, resturi de construcții și alte materiale abandonate în parcare. Situația este nu doar inestetică, dar și periculoasă, atrăgând rozătoare și insecte și punând în pericol sănătatea locuitorilor.

Potrivit sesizărilor primite, problema persistă de mai mult timp, iar responsabilii de salubrizare nu intervin cu regularitate pentru a curăța zona. Locatarii solicită o rezolvare urgentă a situației și o igienizare periodică a parcării. Ei fac apel la bunul-simț al celor care aruncă gunoaiele în mod necorespunzător și la implicarea autorităților locale în rezolvarea acestei probleme.

Citit 1491 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2024 15:40

2 comentarii

  • postat de Galatean
    Miercuri, 13 Martie 2024 04:51
    5.13.155.***
    Tot orasul e plin de gunoiaie de genul asta , dar sant si unele locuri in care intentionat si obligati ca acolo locuiesc niste ,,sefi,, sus pusi si care an de an se face curatenie in acelasi loc cu sarguinta si dupa curatenie dispar cu totii ,dar celelalte blocuri cu spatii verzi raman in vraiste.
    0
    0
  • postat de marr
    Vineri, 08 Martie 2024 20:15
    86.124.203.***
    Cine arunca decat cei care locuiesc acolo ?
    (dupa comportament)Specimene care s-au nascut in tomberon . Democratia/libertatea(responsabilitatea-spiritul civic)in Romania e mai degraba din zicala - ' Ce-ai facut ? Ai dat briciul la maimuta ! ' .
    0
    6

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.